Матиран гранитогрес – качества и предимства

Матиран гранитогрес – качества и предимства

 От 18 фев. 2015

Гранитогресът, днес намира широко приложение в облицоването на сгради и търговски центрове. Все по-често хората се доверяват на този вид плочи и залагат на тях за обзавеждането в дома си. Предимствата и качествата на гранитогреса превъзхождат голяма част от естествените подови настилки. Тайната се крие в преработката на плочата. Гранитогресът се прави от различни видове материали, като пясък, глина и смола. След това се пресова под много високо налягане и се изпича на изключително висока температура. Гранитогресът може да бъде с различна повърхност на плочата, в зависимост от преработката.

Матираният гранитогрес е една от най-предпочитаните настилки и облицовки за дома. Той може да бъде поставен във всяко едно помещение. Матираният гранитогрес може да има разнообразна повърхност. На пазара може да откриете плочи с имитация на дърво, камък или текстил. Някои матирани плочи имат специално antislip покритие против подхлъзване. Те са подходящи за мокри помещения и кухни. Матираният гранитогрес може също така да бъде с полуполирана повърхност. Такъв вид плочи може да поставите в коридора си или хола. Те придават много луксозен и приветлив вид на помещението.

Гранитогресът е страхотно предложения за всеки дом. Можете да подберете любимите си цветове на плочите и да облицовате стените и пода си. Не ограничавайте възможностите си и обзаведете дома си с най-качествените и модерни материали. Доверете се на доказани производители и започнете ремонта сега. Създайте мечтаната обстановка за живот на цялото си семейство.

 

 


Още новини

Гранитогрес – изработка и предимства

Гранитогресът е изкуствено създаден материал, който не отдавна започна да набира голяма популярност измежду облицовъчните настилки. Може да се каже, че съвременния гранитогрес е едно универсално решение за ...

Гранитогрес за баня - нестандартният, но правилен избор

Обзавеждането на дома е може би, едно от най-важните събития в живота на човек. Поради тази причина отделяме огромни средства и време в търсене, обсъждане и избиране на правилните мебели и уреди за мечтаният дом. ...

Препоръчваме Ви: гранитогрес